Les veïnes i els veïns proposen, debaten i decideixen 75 milions d’euros en inversions als barris : Servei de Premsa

Les veïnes i els veïns proposen, debaten i decideixen 75 milions d’euros en inversions als barris

03/02/2020

Els primers pressupostos participatius de Barcelona permetran que els veïns i les veïnes decideixin 75 milions d’euros d’inversions als barris, el 5% del total d’inversió ordinària prevista a la ciutat fins al 2023

Des d’avui i fins al juny comença el procés participatiu del PAM i dels pressupostos participatius. El procés es farà a través del decidim.barcelona i tindrà també debats presencials, stands de carrer i debats en els òrgans ordinaris de participació de la ciutat

Els pressupostos participatius permeten a Barcelona avançar en el model de democràcia directa, la ciutadania és qui fa les propostes, les debat, les prioritza i decideix. Podran votar totes les persones empadronades a la ciutat majors de 14 anys

[…]

 

Enllaços relacionats

Descarregar nota de premsa en format PDF

Descarregar presentació en format PDF

Descarregar vídeo de la campanya en diferents formatsCompartiu aquest contingut