Laia Bonet assisteix a la Nit de les telecomunicacions i la informàtica : Servei de Premsa

Laia Bonet assisteix a la Nit de les telecomunicacions i la informàtica

17/02/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dilluns 17 de febrer, a les 19.15 hores, a L’Auditori (carrer de Lepant, 150) la tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana, Laia Bonet, i el comissionat d’Innovació Digital, Administració Electrònica i Bon Govern, Michael Donaldson assisteixen a la 25ena edició de la Nit de les telecomunicacions i la informàtica.

A les 19.40 hores, la tinenta intervindrà a la inauguració oficial on també participen el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró, i el Secretari d’Estat de Telecomunicacions, Roberto Sánchez.

La cerimònia continuarà amb el lliurament dels Premis Salvà i Campillo, guardó de prestigi que reconeix la personalitat destacada i l’emprenedoria, Joan Clarke, de reconeixement al CIO destacat, Alan Turing, a la responsabilitat social, el Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC, i el Premi d’Honor de La Nit. També es farà un reconeixement especial a la Universitat Oberta de Catalunya, que el proper 31 d’octubre celebrarà els 25 anys de la seva posada en marxa com a primera universitat exclusivament en línia del món.

La Nit de les telecomunicacions i la informàtica és l’acte institucional pioner i de referència del sector de les telecomunicacions i tecnologies de la informació celebrat a Barcelona des de l’any 1995. Està organitzada per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicacions (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF). Esdevé el punt de partida de les activitats del sector a Barcelona i és la primera trobada de networking de l’any entre professionals, empreses, administració pública, associacions i institucions del sector TIC.





Paraules clau

Nit de les telecomunicacions/