Barcelona dona un impuls definitiu al 22@ : Servei de Premsa

Barcelona dona un impuls definitiu al 22@

18/02/2020Temps estimat de lectura: 1 minut

El Govern municipal dona compliment al pacte de novembre de 2018 signat amb els actors econòmics i socials, el món acadèmic i el veïnat per actualitzar el full de ruta d’aquesta gran àrea de la ciutat en desenvolupament

S’estan elaborant les eines urbanístiques i nous planejaments que permetran incrementar l’oferta d’habitatge protegit via increment d’edificabilitat, afavorir el desenvolupament de nous sectors econòmics i conservar el teixit urbà tradicional del Poblenou

I properament es presentarà una mesura de govern per actualitzar el 22@a les noves necessitats i reptes que inclourà les actuacions en habitatge, l’impuls de l’activitat econòmica, la innovació tecnològica i l’economia tradicional i la protecció del patrimoni industrial

 

Descarregar dossier en format PDFCompartiu aquest contingut

Paraules clau
22@/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina