Mor un motorista en un sinistre a la Ronda Litoral : Servei de Premsa

Mor un motorista en un sinistre a la Ronda Litoral

20/02/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Un home de 48 anys ha mort aquest matí en un sinistre que ha tingut lloc a la Ronda Litoral, al districte de Sant Martí.

L’accident ha passat a les 7.30 hores quan, per causes que s’estan investigant, s’ha produit un sinistre on s’han vist implicats diferents vehicles. L’Ajuntament de Barcelona ha activat el servei de suport psicològic del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) per atendre els familiars de la víctima.

Aquesta és la tercera víctima mortal per accident de trànsit a la ciutat de Barcelona aquest any.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident. Al lloc del sinistre s’han traslladat unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques.

És el segon motorista que mor en accident de trànsit aquest any. El col·lectiu dels motoristes és un més vulnerables a nivell d’accidentalitat a la ciutat.

El Consistori lamenta la mort d’aquest ciutadà, trasllada el seu condol a la família i amics i referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.





Paraules clau

accident/ prevenció/ Sant Martí/ seguretat/