Eloi Badia participa a l’acció de recollida de residus de les platges que organitzen, conjuntament, entitats i Ajuntament : Servei de Premsa

Eloi Badia participa a l’acció de recollida de residus de les platges que organitzen, conjuntament, entitats i Ajuntament

21/02/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 22 de gener, a les 10.30 hores, a les platges de Sant Miquel (plaça del Mar) i del Bogatell (espigó del Bogatell) s’iniciarà l’acció col·lectiva de recollida de residus organitzada de forma conjunta entre entitats ambientalistes i l’Ajuntament de Barcelona.

Es faran dos grups de treball que recorreran les diferents platges de la ciutat.

Grup 1: Arribada a les 10h al punt de trobada, a la plaça del Mar, entre les platges de Sant Sebastià i de Sant Miquel. Sortida a les 10.30h.

Grup 2: Arribada a les 10h al punt de trobada, a l’espigó del Bogatell, davant el departament de platges de la platja del Bogatell. Sortida a les 10.30h.

A les 12 hores està prevista l’arribada de tots dos grups a l’espigó del Gas, punt on es farà la categorització dels residus recollits i la separació corresponent per al reciclatge.

A les 13.30h, el regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Eloi Badia, i les entitats, atendran els mitjans de comunicació.

A l’acció hi participen les entitats que formen part de la xarxa d’accions de conscienciació i recollida de residus de les platges i el litoral, que es coordina des de El Centre de la Platja, l’equipament municipal d’educació ambiental sobre el litoral de Barcelona situat a la platja del Somorrostro. Les entitats són Proartso, Surfrider, Blue Salt School, Pure Clean Earth, El peix al plat, No más Colillas, WWF i Plastic Attack.





Paraules clau

platges/ platgesbcn/ reciclatge/ residus/