Reunió de coordinació entre l’Ajuntament i la Generalitat per fer seguiment del COVID-19 : Servei de Premsa

Reunió de coordinació entre l’Ajuntament i la Generalitat per fer seguiment del COVID-19

27/02/2020

L’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya han mantingut aquest dijous una trobada específica per reforçar la coordinació dels seus respectius serveis i per fer un seguiment acurat de l’evolució del coronavirus COVID-19. A la reunió, que s’ha celebrat al consistori, han assistit per part de la Generalitat el secretari de Salut Pública, Joan Guix; la secretària general del departament de Salut, Laura Pelay; i la subdirectora del Servei Català de la Salut (CatSalut), Marta Chandre. Per part de l’Ajuntament ho han fet la regidora de Salut, Envelliment i Cures, Gemma Tarafa; la Gerent Municipal de l’Ajuntament, Sara Berbel i la gerenta de l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), Carme Borrell.

 


 

Durant la trobada, ambdues administracions han subratllat la seva voluntat de treballar amb la màxima coordinació i han ratificat la importància de transmetre a la ciutadania una informació actualitzada, transparent i ràpida sobre l’evolució d’aquesta malaltia. A més a més, han refermat el bon funcionament i el nivell de preparació dels serveis sanitaris i la idoneïtat de mantenir espais de gestió conjunta per donar una resposta òptima en cadascun dels casos.

L’Ajuntament de Barcelona ja va crear ahir un comitè de coordinació i seguiment per analitzar en detall l’evolució de la malaltia a la ciutat. El comitè està presidit per l’alcaldessa, Ada Colau, i compta amb la participació de totes les gerències i tots els serveis municipals amb l’objectiu de mantenir una interlocució contínua entre totes les àrees del consistori.Compartiu aquest contingut