Eloi Badia participa a la cavalcada de Sant Medir : Servei de Premsa

Eloi Badia participa a la cavalcada de Sant Medir

02/03/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 3 de març, a les 20.00 hores, al carrer Gran de Gràcia (amb el carrer Nil Fabra), el regidor del districte de Gràcia, Eloi Badia, participarà a la cavalcada de Sant Medir.

La cavalcada, amb 190 anys d’història, comptarà amb la participació de 24 colles, 1.000 romeus i romeves, 350 músics i 40 camions que repartiran 40 tones de caramels i llaminadures.

La Festa Dolça començarà a les 9.00 hores quan les diferents colles de Sant Medir desfilaran pels carrers i places de Gràcia. Al migdia les colles participaran a l’aplec que s’organitza a l’entorn de l’Ermita de Sant Medir. Posteriorment les colles es prepararan per a la desfilada del vespre.

La festa l’organitza la Federació de Colles de Sant Medir, fundada el 1931 i que actualment està integrada per: L’Antiga de Sant Medir, La Unió Gracienca, La Humorística de Sant Medir, La Llibertat Gracienca, La Gardènia, Victòria, La Moderna de Gràcia, Monumental, La Parròquia de Sant Medir, Els Pilons, el Timbaler del Bruc, Els Amics, Els Tivats, La Nova de Sarrià, L’Amistat de Gràcia, Els Patufets, La Pessigolla, Cal Ros, Dolça, Jovenívola, El Drac Ensucrat, Colla del Cau, La Tradicional de Gràcia, Els Ben Plantats. De les 24 colles, 19 pertanyen a Gràcia, 4 són de Sarrià-Sant Gervasi i 1 de Sants-Montjuïc.

La Federació de Colles de Sant Medir aporta també personal auxiliar per vigilar les distàncies amb els camions i garantir així la seguretat, especialment entre el públic infantil. En total, 210 persones s’encarregaran d’aquesta tasca.





Paraules clau

Gràcia/ sant medir/