La Marató de Barcelona es posposa al 25 d’octubre : Servei de Premsa

La Marató de Barcelona es posposa al 25 d’octubre

07/03/2020

La Marató de Barcelona se celebrarà finalment el 25 d’octubre.

La decisió de posposar la prova, que s’havia de celebrar el diumenge 15 de març, s’ha pres aquest matí en una reunió conjunta amb representats de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament, la Secretaria General d’Esports de la Generalitat, la Conselleria de Salut, la Conselleria d’Interior i l’Agència de Salut Pública de Barcelona.

S’ha acordat ajornar la prova per seguir treballant en la contenció del Covid19, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i l’OMS pel que fa a grans esdeveniments.

NOTA IMPORTANT PER A MITJANS: El regidor d’Esports, David Escudé; el director del Consell Català de l’Esport, Toni Reig; i la gerent de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, Carme Borrell; atendran els mitjans de comunicació a les 12:00 hores al pati d’entrada de l’Ajuntament (accés per plaça Sant Jaume).Compartiu aquest contingut