Els parcs i espais de lleure a l’aire lliure, tancats a tota la ciutat : Servei de Premsa

Els parcs i espais de lleure a l’aire lliure, tancats a tota la ciutat

16/03/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Els parcs i jardins que tenen tancament resten senyalitzats i tancats des d’ahir. Els que no tenen tancament no es poden utilitzar per lleure.

Tampoc no es pot accedir a les platges de la ciutat que resten totes amb bandera vermella com a mesura preventiva per evitar la propagació de la COVID-19

L’Ajuntament de Barcelona seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i amb l’objectiu compartit de limitar la propagació de la COVID-19 manté des d’ahir diumenge els parcs i jardins de la ciutat tancats al públic i degudament senyalitzats.

Es tracta dels 148 parcs amb portes d’accés però la mesura s’aplica a totes els parcs i jardins que no es poden usar per lleure, només com a lloc de pas i es recorda que no es poden utilitzar les àrees de jocs infantils. Segons el decret de serveis públics essencials es mantindran operatius els serveis d’incidències a l’arbrat i també el manteniment bàsic d’espais verds i jocs infantils.

En aquest sentit, s’han modificat les dinàmiques del equips de treball i s’ha establert un sistema de torns que permet assegurar el servei i, sobretot, protegir les treballadores i treballadors de l’Institut Parcs i Jardins amb les mesures preventives dictades per les autoritats sanitàries. A més, es mantindran les desinfeccions de les àrres d’esbarjo de gossos amb la programació habitual.

A partir d’avui també han deixat de funcionar les fonts ornamentals arreu de la ciutat. Es mantenen actius els serveis de control i reparació del clavegueram i l’enllumenat.

Pel que fa a les platges de la ciutat, totes tenen hissada la bandera vermella i resta prohibit passejar per la platja.





Paraules clau

COVID-19/ Institut Parcs i Jardins/