L’Institut Municipal d’Educació de Barcelona no cobrarà les quotes de les escoles bressol ni de les escoles de música municipals i el Conservatori fins que puguin tornar a obrir : Servei de Premsa

L’Institut Municipal d’Educació de Barcelona no cobrarà les quotes de les escoles bressol ni de les escoles de música municipals i el Conservatori fins que puguin tornar a obrir

18/03/2020Temps estimat de lectura: 1 minut

En conjunt, les 101 escoles bressol municipals de Barcelona acullen 8.400 infants, i les 5 escoles de música municipals, 2.450 infants i joves

L’Institut Municipal d’Educació de Barcelona no cobrarà les quotes d’escolarització ni de menjador de les escoles bressol fins que no puguin tornar a obrir els centres, arran de la situació excepcional generada per la pandemia del COVID-19. Tampoc es cobraran els dies en què no s’estigui podent fer classe a les Escoles Municipals de Música ni del Conservatori Municipal de Música de Barcelona . L’IMEB ha transmès una carta a totes les famílies de l’alumnat per informar-los d’aquestes mesures.

L’import corresponent als dies lectius de març en què no s’hagi pogut prestar el servei es descomptarà en el proper rebut que es pugui emetre, tant pel que fa a la quota d’escolaritat com a la de menjador.

En conjunt, les 101 escoles bressol municipals de Barcelona acullen 8.400 infants, les 5 escoles de música municipals, 2.450 infants i joves, i el Conservatori Municipal de Música, 547.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
COVID-19/ educació/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina