Els Agents Cívics es posen a disposició de la ciutat per garantir les mesures sanitàries : Servei de Premsa

Els Agents Cívics es posen a disposició de la ciutat per garantir les mesures sanitàries

20/03/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Es col·laborarà directament amb la Guàrdia Urbana per realitzar una tasca d’acompanyament i suport, recordant i garantint a la ciutadania les mesures sanitàries establertes

Els Agents estaran al servei de la ciutadania en un horari de 8h a 19:30h

Amb motiu de les circumstàncies excepcionals que s’estan produint en relació al virus COVID-19, i en virtut del Decret d’Alcaldia del 14 de març, el cos d’Agents Cívics, en tant que servei essencial, a partir del dia 20, es desplega de manera presencial i activa per Barcelona per tal de donar resposta a les necessitats de la ciutadania.

En plena col·laboració amb la Guàrdia Urbana, els Agents Cívics s’afegeixen al dispositiu municipal per tal de de recordar a la ciutadania la necessitat d’evitar qualsevol desplaçament per la ciutat de Barcelona que no sigui indispensable, inicialment a parcs i platges.

L’horari que els Agents Cívics estaran a disposició de la ciutadania és de 8h a 19:30h, que es cobriran en 4 torns, per garantir la millor disponibilitat per part dels propis Agents. A més, es garantiran també totes les mesures sanitàries en els centres de treball dels Agents Cívics, proveint-los del material sanitari necessari per al desenvolupament de les seves tasques, com guants i gel antisèptic.

Agraïm la col·laboració de totes les persones que formen part de l’equip d’Agents Cívics, que amb la seva tasca ajuden a regular la ciutat, sobretot en un moment excepcional com l’actual, consolidant-se com un servei imprescindible a la ciutat de Barcelona.





Paraules clau

COVID-19/ salut/