[INCLOU MATERIAL AUDIOVISUAL] Finalitzades les tasques d’adequació del Pavelló Salut Vall d’Hebron per atendre 132 pacients amb la COVID-19 : Servei de Premsa

[INCLOU MATERIAL AUDIOVISUAL] Finalitzades les tasques d’adequació del Pavelló Salut Vall d’Hebron per atendre 132 pacients amb la COVID-19

31/03/2020

Aquest matí ha acabat el muntatge del CEM Olímpics Vall d’Hebron com a extensió de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. L’espai tindrà capacitat per atendre fins a 132 pacients

És el primer dels quatre espais que el Consorci Sanitari de Barcelona habilitarà per acollir pacients amb la COVID-19 i destensionar els hospitals de la ciutat durant l’actual emegència sanitària

El Pavelló acollirà pacients no crítics, que estaran atesos amb el mateix equipament sanitari i pels mateixos professionals de l’hospital

Aquest matí han acabat les tasques d’adequació del Centre Esportiu Municipal Olímpics Vall d’Hebron com a extensió de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. L’espai ja es va obrir diumenge passat en una primera fase que va permetre atendre 22 pacients, i amb la finalització de l’operatiu durant el dia d’avui permetrà acollir un total de 132 pacients. El Pavelló acollirà pacients no crítics, que estaran atesos amb el mateix equipament sanitari (presa d’oxigen, raigs X, equipament per fer extraccions de sang, etc.) i pels mateixos professionals de l’hospital.

 

 

 

Vall d’Hebron ha creat Equips Covid per atendre els pacients afectats per la malaltia, formats per metges i metgesses, professionals d’infermeria, zeladors i altres professionals sanitaris. Els pacients seran derivats des del Servei d’Urgències o des de les diferentes plantes d’hospitalització.

Aquest és el primer dels espais municipals que el Consorci Sanitari de Barcelona, format per l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, està habilitant per destensar els hospitals de Barcelona durant l’actual emergència sanitària. Es preveu que el CEM Guinardó comenci a acollir pacients de l’Hospital de Sant Pau aquest dijous i que Claror Marítim comenci a funcionar durant el cap de setmana allotjant pacients de l’Hospital del Mar.

 

Enllaç relacionat

Tasques finals d’adequació del Centre Esportiu Municipal Olímpics Vall d’Hebron (mp4 – 1,6 Gb)Compartiu aquest contingut