Ada Colau atén els mitjans de comunicació en relació a l’emergència sanitària per la COVID-19 : Servei de Premsa

Ada Colau atén els mitjans de comunicació en relació a l’emergència sanitària per la COVID-19

03/04/2020

Divendres 3 d’abril, a les 18.00 hores (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), l’alcaldessa, Ada Colau, el tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, i la regidora de Salut, Envelliment i Cures, Gemma Tarafa, compareixeran en relació a l’emergència sanitària per la COVID-19.

Els periodistes podran seguir utilitzant el nou sistema que els permet fer preguntes en directe i interactuar amb els compareixents a través de videoconferència amb l’objectiu de donar més facilitats a la tasca periodística.

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ:

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa d’avui:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho abans de les 17.45h enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 618 686 173.

– Abans de les 17.55h, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil: https://meet.jit.si/SalaPremsaAjuntamentBarcelona

– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 618 686 173. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

Pel que fa a qüestions tècniques, betevé posarà a disposició aquest senyal en directe per les següents vies:
1) Collserola (matriu de CELLNEX)
2) per als mitjans que ho vulguin publicar al seu web: descarregueu codi embed

En cas de qualsevol dubte, contacteu amb el Departament Tècnic de betevé, al 93 506 42 13.

La compareixença també es podrà seguir per streaming a través del següent enllaç: https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/

 

 

 

Podeu consultar tota la informació municipal sobre la COVID-19
al web desdecasa.barcelona:Compartiu aquest contingut