Mercabarna lliura unes 10.000 roses als treballadors del mercat i als professionals sanitaris : Servei de Premsa

Mercabarna lliura unes 10.000 roses als treballadors del mercat i als professionals sanitaris

23/04/2020Temps estimat de lectura: 2 minuts

El Gremi de Floristes de Catalunya, amb la col·laboració de Mercabarna, lidera l’acció d’agraïment als sanitaris

El Mercat majorista dona suport al sector de la flor de Catalunya

Avui, diada de Sant Jordi, Mercabarna està portant a terme dues accions per agrair la tasca que estan fent treballadors de primera i segona línia durant aquesta crisi i al mateix temps per donar suport al sector floral, molt afectat per la situació creada pel Covid-19

 

Cares de sorpresa entre els treballador de Mercabarna

A les 5h de la matinada, s’han repartit roses a cadascun dels treballadors de les 82 parades del Mercat Central del Peix, davant les cares de sorpresa i agraïment de tots.

A partir de les 9.30h, s’ha començat també el repartiment de la flor de Sant Jordi entre tots els treballadors de les 440 parades del Mercat Central de Fruites i Hortalisses.

Després se seguirà amb el Sector Carni i es continuarà fins a lliurar l’última rosa a totes les persones que estan treballant, a les 700 empreses de Mercabarna, per garantir el proveïment alimentari durant aquesta pandèmia.

En total es repartiran més de 6.000 roses en tot el recinte alimentari.

 

Una rosa per agrair l’esforç dels sanitaris

A les 9h del matí, s’entregaran més de 3.000 roses a l’Hospital Universitari de Bellvitge per lliurar a tot el personal sanitari d’aquest centre amb l’objectiu d’agrair-los la seva tasca en aquests moments.

Aquesta és una acció liderada pel Gremi de Floristes de Catalunya, que recolzat per Mercabarna i altres entitats vol arribar a tots els sanitaris dels principals hospitals de Barcelona.

 

Recolzament al sector de la flor de Catalunya

Josep Tejedo, director general de Mercabarna, explica ambdues accions afirmant: “Ja que la pandèmia no ens permet obrir Mercabarna-flor, i només mantenir la venda online d’algunes empreses d’aquest Mercat, volem aportar el nostre granet de sorra per ajudar al sector de la flor, tan afectat per aquesta crisi. Alhora volem agrair la feina dels sanitaris i els treballadors de Mercabarna, que estan en primera i segona línia, respectivament, treballant en condicions difícils perquè no ens falti assistència sanitària ni aliments, en aquest moments difícils”.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
COVID-19/ mercabarna/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina