Ajuntament de Barcelona i Generalitat de Catalunya treballaran conjuntament per a la recuperació dels sectors econòmics més afectats : Servei de Premsa

Ajuntament de Barcelona i Generalitat de Catalunya treballaran conjuntament per a la recuperació dels sectors econòmics més afectats

27/04/2020

El tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, i la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, s’han reunit avui telemàticament juntament amb els seus equips per acordar l’impuls de mesures específiques per a la reactivació econòmica dels sectors més afectats per la crisi del COVID-19 i estableixen reunions periòdiques de coordinació entre ambdues institucions

Collboni i Chacon s’han reunit avui per videoconferència per establir mecanismes de treball conjunt entre les dues àrees, l’Àrea d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona i la conselleria d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Com a àmbits prioritaris, ambdues institucions coincideixen a prioritzar l’atenció al sector de turisme i el comerç, els ajuts a les start-ups i al sector digital i industrial, o les mesures específiques de desconfinament per subsectors.

 

 

Podeu consultar tota la informació municipal sobre la COVID-19
al web desdecasa.barcelona:Compartiu aquest contingut