56 empreses turístiques de Barcelona reben la distinció Biosphere en sostenibilitat del turisme : Servei de Premsa

56 empreses turístiques de Barcelona reben la distinció Biosphere en sostenibilitat del turisme

27/05/2020

El Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere distingeix bones practiques de les empreses reconegudes envers el medi ambient, la cultura, les condicions laborals, l’equitat de gènere i el retorn social i econòmic del sector turístic

Amb aquestes 56, ja són 106 les empreses del sector a Barcelona reconegudes com a entitats Biosphere, i 80 empreses més han iniciat el procés per sumar-s’hi en els propers mesos

Creix l’interès del compromís per la sostenibilitat i per la distinció Biosphere en el context Covid-19, i segons una enquesta entre les empreses turístiques participants, el 93% mantenen el compromís o aprofitaran per accelerar el compliment de la distinció Biosphere

Descarregar nota de premsa en format PDFCompartiu aquest contingut