La Guàrdia Urbana deté un home per dos robatoris amb força, abusos sexuals i atemptat contra agents de l’autoritat : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana deté un home per dos robatoris amb força, abusos sexuals i atemptat contra agents de l’autoritat

29/05/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La detenció es va produir gràcies a la col·laboració de bombers del Parc de Bombers de Barcelona de la Vall d’Hebron

Ahir al vespre la Guàrdia Urbana va detenir un home de 26 per robatori amb violència consumat, abusos sexuals, robatori amb violència en grau de temptativa i atemptat contra els agents de l’autoritat.

La detenció va tenir lloc ahir al vespre al Passeig de la Vall d’Hebron quan agents de la Guàrdia Urbana van ser requerits per bombers de la ciutat que manifestaven que estaven atenent un home que havia estat víctima d’un intent de robatori que tenien retingut al presumpte autor.

Quan els agents es dirigeixen al Parc de Bombers de la Vall d’Hebron per assistir a la víctima aquest manifesta que quan estava caminant pel carrer l’individu retingut li havia intentat sostreure la càmera de forma molt violenta sense aconseguir-ho gràcies a la intervenció dels dos bombers. En el moment de la identificació del presumpte autor dels fets va agredir als agents de policia.

Quan els agents estaven esperant per fer el trasllat de detingut uns ciutadans que sortien de la L3 del Metro van avisar als agents que a l’interior del suburbà hi havia diferents persones. Els agents localitzen a l’andana a un home que manifestava que havia estat agredit violentament al cap per una persona i que al quedar-se inconscient un acompanyant de l’agressor li havia sostret la cartera. Els membres del cos de policia també van atendre a una menor que va declarar que el mateix autor del robatori amb violència li havia realitzat tocaments.

Els agents han pogut visionar les imatges de seguretat del Metro i han comprovat que l’autor dels fets havia estat el mateix home que tenien detingut i que estava acompanyat per dos individus més.

Els agents han detingut a l’home pels quatre delictes abans esmentats.





Paraules clau

prevenció/ seguretat/ vall d'hebron/