LA CAPELLA: Barcelona Producció 2021 : Servei de Premsa

LA CAPELLA: Barcelona Producció 2021

04/06/2020

Durant la segona quinzena de juny sortiran publicades les condicions de participació de Barcelona Producció 2021, el programa de La Capella que té com a objectiu incentivar la producció en l’àmbit de les pràctiques artístiques contemporànies. Promou la participació d’artistes, comissaris, crítics, investigadors i altres professionals centrats en l’art i la cultura contemporània a través d’una convocatòria oberta i una selecció de projectes efectuada per un jurat independent. Amb aquesta iniciativa, La Capella ofereix suport a les necessitats econòmiques i de producció de la comunitat artística de Barcelona i la seva àrea d’influència, amb l’objectiu d’acostar a tots els públics les línies discursives de l’art actual.

Barcelona Producció s’adreça a la comunitat artística, sense establir limitacions per raó d’edat. S’estructura en diverses modalitats que comporten la possibilitat de plantejar projectes tant en format expositiu com en altres formats.

A partir del proper dimarts 9 de juny ja es podrà visitar l’exposició de Pere Llobera «Faula rodona. Sols i embogits; entre la precisió total i una cançó de Sau», una de les exposicions individuals seleccionada en la convocatòria actual (Barcelona Producció 2019-2020).Compartiu aquest contingut