Ada Colau presideix 25a Audiència Pública a les Noies i els Nois de Barcelona, el primer acte institucional presencial al Saló de Cent després del confinament : Servei de Premsa

Ada Colau presideix 25a Audiència Pública a les Noies i els Nois de Barcelona, el primer acte institucional presencial al Saló de Cent després del confinament

10/06/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimecres, 10 de juny a les 11.00 hores (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presideix l’Audiència de Nois i Noies de Barcelona de 2020, que aquest any arriba a la 25ª edició treballant la temàtica”Educant en la igualtat”. Serà el primer acte institucional presencial que es tindrà lloc al Saló de Cent després de decretar-se l’estat d’alarma per la Covid-19 i se celebrarà seguint totes les indicacions de les autoritats sanitàries. A l’acte també hi assistiran la comissionada d’Educació, Maria Truñó.

 

 

Nota important per a mitjans: per qüestions d’aforament, els mitjans de comunicació hauran de seguir l’acte en directe per betevé i al lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/). L’Ajuntament de Barcelona servirà les imatges de l’acte.

L’Audiència Pública als nois i noies de Barcelona promou un procés participatiu, a través del qual els infants i adolescents de la ciutat (alumnat de 6è de Primària, de Secundària i d’Educació especial; 12-16 anys) fan propostes a l’Ajuntament. D’aquesta manera es garanteix el dret a la ciutadania, i es reconeix i potencia la participació dels infants i joves a la ciutat. Es pot apuntar a aquesta activitat qualsevol escola o institut de la ciutat.

Aquest curs, l’Audiència Pública celebra la seva 25a edició. Un moment especial, per dedicar-la a una temàtica rellevant i urgent com la de l’educació en la igualtat, que busca posar fi a les desigualtats, a les discriminacions per raons de gènere o d’orientació sexual, amb l’objectiu de construir una nova convivència en què tothom sigui tractat amb igualtat i en què tothom pugui expressar la seva identitat.

Per mitjà del programa s’han desenvolupat activitats als deu districtes municipals i activitats d’àmbit de ciutat. Durant tot el procés, el professorat ha rebut l’assessorament tècnic necessari. Les noies i els nois participants han realitzat activitats de formació i debat amb l’objectiu de consensuar les propostes i els compromisos.





Paraules clau

audiència Pública/