Iniciats els tràmits per la construcció més important d’habitatge públic a la Vila de Gràcia : Servei de Premsa

Iniciats els tràmits per la construcció més important d’habitatge públic a la Vila de Gràcia

11/06/2020

La Comissió de Govern ha aprovat la MPGM que millora l’ordenació urbanística de l’entorn de la Rambla del Prat i permetrà construir 65 nous habitatges. Un total de 30 habitatges públics i protegits als carrers de Jaén, a la plaça Anna Frank i carrer de l’Àngel i 35 habitatges dotacionals al carrer de Jaén

La modificació protegeix un conjunt 15 edificis amb un total de 91 habitatges afectats per un vial previst al planejament de 1976 que proposava prolongar la Rambla del Prat fins al carrer Torrent de l’Olla

El pla, treballat conjuntament amb el grup municipal d’ERC, dona resposta a la necessitat d’habitatge públic i a la reivindicació veïnal per preservar el taller-estudi Vallmitjana, i a més s’adapta a la mobilitat de la Vila de Gràcia a dia d’avui, que ha canviat substancialment i no requereix les connexions viàries previstes fa més de 40 anys

 

Descarregar nota en format PDF

 

Enllaços relacionats

Declaracions de Janet Sanz (Vídeo, mp4)

Declaracions de Janet Sanz (Àudio, wav)Compartiu aquest contingut