Comencen les obres del centre de Serveis Socials i casal d’entitats Porta Trinitat de Sant Andreu : Servei de Premsa

A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

Comencen les obres del centre de Serveis Socials i casal d’entitats Porta Trinitat de Sant Andreu

14/06/2020Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Barcelona inverteix en la construcció d’aquest equipament 6,4 M€ i preveu que les obres tinguin una durada d’uns 14 mesos

El centre formarà part del Complex Porta Trinitat, en què també s’ubicaran habitatges dotacionals, així com equipaments de gent gran i per a joves

El projecte dóna resposta a la demanda del veïnat de Trinitat Vella que fa més d’una dècada va perdre el servei d’assistència social del barri, que era al centre cívic

L’Ajuntament de Barcelona ha començat les obres de construcció d’un nou equipament públic al solar situat a la Carretera de Ribes 51 – 65, al barri de Trinitat Vella, districte de Sant Andreu. Es tracta del nou centre de Serveis Socials, el casal d’entitats i el Punt d’informació i atenció a la dona (PIAD) de Porta Trinitat. És un projecte en el qual l’Ajuntament inverteix 6,4 M€ i que es preveu que tingui un termini d’execució de les obres d’uns 14 mesos, de manera que els treballs podrien finalitzar cap a finals de l’estiu de 2021.

 

El centre formarà part del Complex Porta Trinitat, en el qual també s’hi ubicaran habitatges dotacionals. En concret, abans de l’estiu es preveu licitar les obres de 139 habitatges dels quals 85 destinats a gent gran i els altres 54 a lloguer social. El complex també inclou equipaments de gent gran i per a joves en una mateixa illa de cases.

El projecte de Porta Trinitat ha estat reivindicat pels veïns i les veïnes des de fa una dècada, quan el barri va deixar de tenir el servei directe d’assistència social que estava ubicat al centre cívic. Des de llavors les persones usuàries d’aquests serveis han de traslladar-se al centre de Serveis Socials del barri Bon Pastor. Cal tenir en compte que Trinitat Vella és un dels barris amb la renda familiar més baixa de la ciutat.

[…]

 

Descarregat nota de premsa en format PDF

 

Enllaços relacionats

Declaracions Lucia Martín (Vídeo, MP4)

Declaracions Lucia Martín (Àudio, WAV)Compartiu aquest contingut

Paraules clau
equipaments/ Porta Trinitat/ Sant Andreu/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina