La Guàrdia Urbana decomissa 461 plantes de marihuana : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana decomissa 461 plantes de marihuana

18/07/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Una persona detinguda per un presumpte delicte contra la salut pública

La plantació suposava un risc d’incendi que posava en perill la seguretat dels veins i veïnes

Agents de la Guàrdia Urbana de la Unitat Territorial d’Horta-Guinardó i de la Unitat d’Investigació van realitzar una entrada i perquisició en un local en el barri del Carmel on van decomissar 461 plantes de marihuana i van detenir una persona per un presumpte delicte contra la salut pública.

El passat dimecres els veïns i veïnes del local es van queixar de les altes temperatures que emanaven del local. Agents de la Guàrdia Urbana van fer les comprovacions pertinents i van poder certificar que realment la temperatura era molt elevada i que hi havia un risc real d’incendi. Per aquest motiu van activar el Servei de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament de l’Ajuntament per realitzar una inspecció del local. Un cop els Bombers van accedir a l’interior van localitzar les plantes de marihuana i tota una infraestructura de cablejat i connexions per mantenir el ritme de creixement que visiblement deficient i suposava un risc de seguretat.

Davant aquesta descoberta els agents van establir un servei de vigilància nocturna que propiciar la detenció d’un dels presumptes membres del grup criminal.

 

 





Paraules clau

guàrdia urbana/ prevenció/ seguretat/