Jordi Martí presenta el Baròmetre semestral de Barcelona : Servei de Premsa

Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Jordi Martí presenta el Baròmetre semestral de Barcelona

22/07/2020Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dijous 23 de juliol, a les 12:30 hores (Ajuntament de Barcelona. Sala Lluís Companys), el regidor de Presidència, Jordi Martí, presentarà els resultats del Baròmetre semestral de Barcelona, acompanyat del director de l’Oficina Municipal de Dades, Màrius Boada.

El Baròmetre és una enquesta de periodicitat semestral prevista en el Pla d’Estudis Sociològics 2020-2023. Inclou aspectes polítics i també consta d’un mòdul dedicat a qüestions d’actualitat.

La roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 13 persones (periodistes i operadors), previ registre a https://barcelona.cat/rodespremsa

 

 

Telemàticament, l’acte podrà seguirse en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

Els mitjans que ho desitjin podran fer preguntes seguint les següents instruccions:

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa d’avui:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 678 446 323.

– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://meet.jit.si/SalaPremsaAjuntamentBarcelona

– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 678 446 323. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Baròmetre Semestral/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina