Plenaris del Consell Municipal : Servei de Premsa

Plenaris del Consell Municipal

23/07/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Divendres 24 de juliol se celebren 2 reunions del Plenari del Consell Municipal (Sala Carles Pi i Sunyer, Ajuntament de Barcelona). Les sessions se celebraran per via presencial i telemàtica. L’alcaldessa, Ada Colau, presidirà els Plenaris i també hi seran presents representants de tots els grups municipals.

La primera sessió, de caràcter extraordinari, començarà a les 9:30 hores. L’ordre del dia està disponible en aquest enllaç.

La segona sessió, de caràcter ordinari, començarà seguidament, a les 10:00 hores. L’ordre del dia està disponible en aquest enllaç.

La sessió es pot seguir en directe a través del web https://ajuntament.barcelona.cat/premsa

betevé també retransmetrà la sessió en directe.

 

 

 

IMPORTANT PER A MITJANS

 

A) SEGUIMENT DEL PLENARI PER A PERIODISTES

El plenari podrà seguir-se presencialment a la Sala Lluís Companys amb aforament limitat (periodistes i operadors), previ registre a:
https://barcelona.cat/rodespremsa

Telemàticament, l’acte podrà seguirse en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa:
https://ajuntament.barcelona.cat/premsa

 

B) ACCÉS A FOTÒGRAFS I CÀMERES

Els fotògrafs i càmeres de televisió podran accedir a la Sala de Plens i prendre imatges de recurs a l’inici de la sessió, com és habitual. L’accés a la Sala, però, es farà de manera ordenada i per torns. El punt de trobada per fotògrafs i càmeres és el Saló de Cent a les 9:20, uns minuts abans de l’inici del Plenari. Preguem que seguiu les indicacions dels tècnics de premsa.

 

C) DOCUMENTACIÓ

Donat que s’ofereix el seguiment informatiu de la sessió és per via telemàtica, pel matí es farà arribar als periodistes, a través del correu electrònic habitual, la part d’impuls i control (precs, preguntes i proposicions dels grups municipals) i les declaracions institucionals. En cas que les proposicions originals dels grups municipals hagin estat transaccionades, també s’enviarà el text definitiu.

 

Documentació disponible actualment:

Mesura de Govern. Impulsem el 22@: Cap a un Poblenou amb un 22@ més productiu, més inclusiu i més sostenible





Paraules clau

Plenaris del Consell Municipal/