Zoo, Anella Olímpica i Parc del Fòrum reben autorització del Procicat per a la seva reobertura : Servei de Premsa

Zoo, Anella Olímpica i Parc del Fòrum reben autorització del Procicat per a la seva reobertura

24/07/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El Parc d’Atraccions Tibidabo es manté encara a l’espera de resposta per part d’aquest organisme i es veu en l’obligació d’iniciar un expedient de regulació temporal d’ocupació que afecta 247 persones

Davant les mesures decretades el passat divendres 17 de juliol per part de la Generalitat de Catalunya a conseqüència de l’increment de casos de covid-19 a Barcelona i la seva Àrea Metropolitana, B:SM va presentar davant del Procicat tota la documentació necessària respecte a les mesures de prevenció i seguretat preses a tots els serveis i equipaments de la companyia. En virtut d’aquestes mesures i dels protocols aplicats, que s’han vist avalats amb l’obtenció dels certificats Global Safe Site Excellence i Safe Tourism Certified, el Procicat ha donat autorització perquè Zoo, Anella Olímpica i Parc del Fòrum puguin reactivar la seva activitat. Ambdues certificacions han estat verificades per l’empresa auditora independent Bureau Veritas.

El Parc del Tibidabo, que també ha obtingut els dos certificats que asseguren la correcta implementació dels protocols de prevenció, continua a l’espera de la resposta del Procicat sobre l’autorització d’obertura. Per aquest motiu, el Tibidabo s’ha vist en l’obligació d’iniciar, d’acord amb els sindicats, un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) que afecta 247 persones. Es tracta d’una mesura necessària per pal·liar els efectes econòmics i preservar les condicions laborals de totes les persones afectades per aquests tancaments. Amb l’obertura de Zoo, Fòrum i Anella Olímpica, s’ha reduït en 73 el nombre de persones afectades per l’ERTO realitzat per part de B:SM.

Tant el Zoo de Barcelona, l’Anella Olímpica i el Fòrum, amb autorització d’obertura, com el Parc d’Atraccions Tibidabo, que encara es manté a l’espera de rebre resposta, són espais d’oci urbà a l’aire lliure segurs per tota la ciutadania i pels seus treballadors i treballadores.





Paraules clau

COVID-19/