Janet Sanz i Damià Calvet expliquen novetats sobre la unió de les dues xarxes tramviàries : Servei de Premsa

Janet Sanz i Damià Calvet expliquen novetats sobre la unió de les dues xarxes tramviàries

29/07/2020

Dimecres 29 de juliol, a les 16.00 hores, la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, i el president de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona i conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, explicaran de forma telemàtica novetats sobre el projecte d’unió de les dues xarxes tramviàries.

El director general de l’ATM, Pere Torres, també hi serà present per resoldre qualsevol dubte o consulta que pugui sorgir.

Aquells mitjans que tinguin interès en assistir-hi, hauran d’escriure un correu a mvancells@atm.cat i se’ls facilitarà l’enllaç a la plataforma des d’on es durà a terme la compareixença.

Les qüestions que puguin sorgir durant el decurs de la mateixa, seran ateses en finalitzar les intervencions per ordre de sol·licitud de torn de paraula aixecant la mà virtualment.

La sessió serà enregistrada i les imatges estaran disponibles. Si algun mitjà hi està interessat, les podrà sol·licitar a mvancells@atm.cat.Compartiu aquest contingut