La Guàrdia Urbana desmantella tres punts de venda de droga a Ciutat Vella : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana desmantella tres punts de venda de droga a Ciutat Vella

30/07/2020

L’operatiu ha finalitzat amb quatre persones detingudes

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona de la Unitat Territorial de Ciutat Vella, de la Unitat de Reforç de les Emergències i Proximitat i de la Unitat d’Investigació han desmantellat aquest matí tres punts de venda de drogues en el districte de Ciutat Vella, concretament s’han tancat dos pisos en el barri de la Barceloneta i un en el barri del Born. Els agents han detingut quatre persones per un presumpte delicte contra la salut pública.

L´origen de la investigació prové de les queixes dels veïns de la zona de la Barceloneta que van denunciar que s’estava produint venda de substàncies estupefaents a la zona.

Arran d’aquesta informació es van establir dispositius de vigilància per comprovar l’activitat delinqüencial.

Aquest matí s’han realitzat les tres entrades i perquisicions en els domicilis investigats i que ha permès detenir a les quatre persones, una d’elles el que feia les tasques a la persona que gestionava el punt de venda, i que feia les tasques de cap de l’entramat criminal, i la intervenció de més de 200 grams de diferents substàncies estupefaents.

 

 Compartiu aquest contingut