Eloi Badia i Gemma Tarafa presenten projectes que analitzen l’impacte del coronavirus en l’aigua : Servei de Premsa

Eloi Badia i Gemma Tarafa presenten projectes que analitzen l’impacte del coronavirus en l’aigua

03/08/2020

Dimarts 4 d’agost, a les 9.30 hores (Moll de la platja del Somorrostro, davant el Club Patí Vela Barcelona. Veure mapa), el regidor d’Emergència Climàtica, Eloi Badia, i la regidora de Salut, Envelliment i Cures, Gemma Tarafa, presentaran projectes que impulsa l’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb universitats i centres de recerca i investigació per analitzar l’impacte del coronavirus en el cicle de l’aigua.

 

 

També hi prendran part representants de Barcelona Cicle de l’Aigua (BCASA), del Laboratori de Virus Contaminants d’Aigua i Aliments de la Universitat de Barcelona (UB) i d’Adasa, empresa en solucions tecnològiques aplicades al cicle de l’aigua.

L’atenció a mitjans es farà en el punt assenyalat en vermell al mapa, on hi ha instal·lada una estació d’anàlisi de la qualitat de les aigües de bany. Els mitjans gràfics en podran prendre imatges.

L’acte podrà seguir-se en directe a
barcelona.cat/premsa

 

 Compartiu aquest contingut