Comencen les obres de reparació de la piscina del parc de la Creueta del Coll : Servei de Premsa

Comencen les obres de reparació de la piscina del parc de la Creueta del Coll

04/08/2020

L’Ajuntament de Barcelona ha iniciat avui les obres de reparació de la piscina del parc de la Creueta del Coll, al districte de Gràcia. D’aquesta manera, la instal·lació té previst obrir les seves portes a mitjans del mes d’agost i allargarà la temporada fins a mitjans del mes de setembre.

Les actuacions que s’han de dur a terme contemplen el buidat de la piscina i el polit o substitució de les peces de gresite del perímetre de la mateixa i de les seves escales. Aquestes intervencions venen donades per desperfectes en el terra de la mateixa.

L’equipament va haver de tancar les seves portes el passat 17 de juliol com a mesura preventiva per la situació sanitària actual. Un cop tancada es va aprofitar per dur a terme un peritatge de la instal·lació per determinar quines actuacions era necessari dur a terme per reparar el terra de la piscina i executar-les de manera que es pugui tornar a obrir al públic aquest estiu en perfectes condicions d’ús.

 Compartiu aquest contingut