Gemma Tarafa explica la campanya per apropar el Servei de Teleassistència a totes les persones grans que viuen soles a Barcelona : Servei de Premsa

Gemma Tarafa explica la campanya per apropar el Servei de Teleassistència a totes les persones grans que viuen soles a Barcelona

04/08/2020

Dimecres 5 d’agost, a les 12.00 hores, al Servei Local de Teleassistència (carrer de Llacuna 161, 4t. planta), la regidora de Salut, Envelliment i Cures, Gemma Tarafa, explicarà la nova companya, que coincideix amb el mes d’agost, per apropar el Servei de Teleassistència Municipal a un dels col·lectius més vulnerables davant de la crisi sanitària: les persones grans que viuen soles.

 

 

El servei es va posar en marxa el passat mes de març i ha demostrat ser de gran suport; s’han atès a més de 91.000 persones, proporcionant informació, donant suport emocional i facilitant l’accés als serveis sanitaris.

L’acte es podrà seguir en directe a
barcelona.cat/premsaCompartiu aquest contingut