La Guàrdia Urbana deté quatre persones per robar un rellotge valorat en 60.000 euros : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana deté quatre persones per robar un rellotge valorat en 60.000 euros

04/08/2020

Diumenge a les 15:00 hores la Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir a quatre homes per un delicte de robatori amb violència d’un rellotge valorat en 60.000 euros a Ciutat Vella.

Les detencions es van produir quan agents de la Guàrdia Urbana que estaven prestant servei uniformat en un vehicle logotipat per la zona del Born van ser requerits per diversos ciutadans que manifestaven que una persona havia patit un robatori prop d’on es trobaven. Els agents van localitzar a la víctima que els va relatar que quatre individus l’acabaven d’agredir a ell i a un acompanyant per poder sostreure-li el rellotge valorat en 60.000 euros.

Els membres del cos de policia van iniciar la cerca dels autors i van veure com quatre homes estaven fugint prop del lloc del fets.

Després d’una persecució que va arribar fins al barri de la Barceloneta els agents van poder interceptar-los i procedir a la seva detenció per un presumpte delicte de robatori amb violència.Compartiu aquest contingut