La Guàrdia Urbana deté un home que es dedicava a marcar pisos buits per robar : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana deté un home que es dedicava a marcar pisos buits per robar

13/08/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquests marcadors són habituals entre els lladres de pisos per comprovar si els immobles estan buits

Dimarts a la tarda agents del Grup de Delinqüència Urbana de la Unitat Territorial de l’Eixample de la Guàrdia Urbana van detenir a un home com a presumpte autor de robatori amb força.

Els fets van tenir lloc quan els agents que estaven prestant servei de paisà al barri de la Sagrada Família van reconèixer a dos individus per haver estat detinguts anteriorment per robatoris amb força i van decidir iniciar un seguiment.

Un dels agents va seguir a un dels individus en metro fins al barri del Guinardó i va observar com picava tots els timbres d’un bloc de pisos i com entrava dins del portal sortint 10 minuts després amb actitud nerviosa dirigint-se cap a la parada de metro.

L’agent va donar avís als companys de la direcció que seguia el sospitós i va aprofitar per entrar dins del portal i va comprovar que tres pisos tenien marcadors en el pany, dos fets amb fil i un amb cola.

 

 

Aquests testimonis tenen l’objectiu de comprovar si els habitatges estan ocupats o buits per tal de poder accedir posteriorment i sostreure els objectes de valor.

L’agent va demanar als seus companys que procedissin a la detenció dels sospitós. Durant el seu escorcoll els agents van trobar una agulla allargada utilitzada per introduir els marcadors en els panys





Paraules clau

Guàrdia Urbana de Barcelona/ gub/ prevenció/ seguretat/