La Guàrdia Urbana rescata tres gossos abandonats en una casa que havia estat ocupada : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana rescata tres gossos abandonats en una casa que havia estat ocupada

15/08/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Els seus propietaris van ocupar la casa el passat mes de març i van marxar deixant els animals tancats dins

Agents de la Guàrdia Urbana de la Unitat Territorial de Sarrià-Sant Gervasi van rescatar dijous a la tarda tres gossos i una tortuga que havien estat abandonats en una casa ocupada.

Els fets van tenir lloc quan un veí va donar l’avís que els animals es trobaven desatesos després que els inquilins de la casa, situada al camí de la Llicà, al barri de Sarrià, marxessin a principis del mes de març.

Quan els agents van arribar al lloc van poder observar com tot l’interior de la casa es trobava ple d’excrements i de brutícia. Els agents van localitzar tres gossos de mida mitjana i cap indici de presència de menjar ni aigua. També es va localitzar una tortuga tancada en una gàbia a ple sol.

Segons van poder esbrinar els agents, els propietaris dels animals haurien ocupat la casa el passat mes de març sense que la propietat interposés denúncia. Al cap de pocs dies van marxar deixant els animals tancats a dins. Des d’aleshores, i segons alguns testimonis, ningú s’hauria fet càrrec dels animals.

Els agents van donar aigua als animals i posteriorment van activar el servei de recollida d’animals per tal que es fessin càrrec dels tres gossos i van traslladar a la tortuga a la comissaria a l’espera que el servei d’espècies exòtiques es fes càrrec d’ella.

 

 

 





Paraules clau

Guàrdia Urbana de Barcelona/ prevenció/ seguretat/