Barcelona millora aquest estiu la pintura i els revestiments interiors de 16 escoles per generar més benestar i entorns adients per als aprenentatges : Servei de Premsa

Barcelona millora aquest estiu la pintura i els revestiments interiors de 16 escoles per generar més benestar i entorns adients per als aprenentatges

23/08/2020

El Pla de pintures i revestiments, gestionat pel Consorci d’Educació de Barcelona i finançat per l’Ajuntament de Barcelona, compta aquest any amb una inversió municipal de prop de 2,6 milions d’euros

Es preveu fer el manteniment de la pintura i els revestiments interiors en 191 equipaments escolars: 167 escoles públiques de primària, 4 centres d’educació especial i 10 instituts-escola i 10 instituts de titularitat municipal

El Pla haurà dignificat, amb les actuacions d’aquest anys, 100 centres educatius públics, ha beneficiat a més de 33.500 alumnes i ha suposat una inversió de més de 10.600.000 euros des de l’any 2016

El projecte ha estat seleccionat l’any 2019 i finalista el 2020 del premi de disseny FAD per la manera d’utilitzar els color per aconseguir una millora de la sensació d’amplitud, serenitat i lluminositat dels espais que els fan més motivadors i facilitadors de l’aprenentatge i que aquesta es mantingui al llarg dels anys

L’Ajuntament de Barcelona, a través del Consorci d’Educació de Barcelona, està duent a terme aquest estiu el manteniment del revestiment i la pintura de 16 centres educatius de la ciutat, per tal de millorar la seva lluminositat i fer els espais més adients per a l’entorn educatiu i l’aprenentatge. Per això, s’utilitzen colors neutres i es fa una anàlisi dels diferents espais amb l’objectiu de donar una sensació de més amplitud i més serenitat.

[…]

 

Descarregar nota de premsa en format PDF

Descarregar imatges (ZIP)

 

 Compartiu aquest contingut