Rosa Alarcón atén als mitjans per valorar el funcionament del transport públic després del període estival : Servei de Premsa

Rosa Alarcón atén als mitjans per valorar el funcionament del transport públic després del període estival

31/08/2020

Dilluns 31 d’agost, a les 12:30 hores (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), la regidora de Mobilitat i presidenta de TMB, Rosa Alarcón, valora el funcionament del transport públic coincidint amb la represa de l’activitat de la ciutat després del mes d’agost.

A partir de dilluns als transports de TMB entra en vigor l’oferta de dies lectius, que se sol implantar quan comença el curs escolar però que enguany s’avança dues setmanes per la situació sanitària. Respecte de l’any anterior es reforçarà la L1 i sobretot la L5.

 

 

La roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 13 persones (periodistes i operadors), previ registre a https://barcelona.cat/rodespremsa

Telemàticament, l’acte podrà seguirse en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

Els mitjans que ho desitgin podran fer preguntes seguint les següents instruccions:

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa d’avui:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 662 685 801.

– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://meet.jit.si/SalaPremsaAjuntamentBarcelona

– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 662 685 801. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.Compartiu aquest contingut