Ada Colau presenta el Decàleg de Barcelona pel Dret a l’Habitatge : Servei de Premsa

Ada Colau presenta el Decàleg de Barcelona pel Dret a l’Habitatge

07/09/2020Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 8 de setembre, a les 11.30 hores (c/ Comte Borrell, 159), l’alcaldessa, Ada Colau, presenta el Decàleg de Barcelona pel Dret a l’Habitatge, un document amb 10 mesures urgents per fer real aquest dret. Acompanyarà l’alcaldessa la regidora d’Habitatge i Rehabilitació, Lucia Martín, i intervindran a l’acte en representació de les 30 entitats que s’adhereixen al Decàleg: Camil Ros, secretari general de UGT Catalunya; Javier Pacheco, secretari general de CCOO Catalunya; Irene Escorihuela, directora de l’Observatori DESC; Conchita Peña, degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya; Assumpció Puig, degana del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya; Lali Daví, de la Xarxa d’Economia Solidària; Ana Menéndez, presidenta de la FAVB, i Francisa Alsina, presidenta de la Taula del Tercer Sector Social.

L’acte tindrà lloc en una nova promoció d’habitatge de lloguer social construït per l’Ajuntament de Barcelona i que tot just està finalitzant les obres. Els mitjans podran prendre imatges de la nova promoció abans de l’acte (en aquest cas es recomana arribar entre les 10.30 h. i les 11.00 h.).

Informació important per a mitjans:

– Per motius sanitaris, l’atenció a mitjans de comunicació a l’Ajuntament podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat (periodistes i operadors), previ registre a https://barcelona.cat/rodespremsa

– Es podrà seguir per streaming a través del web de premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa). Preguntes només per whatsapp al 689138223

 

 

Paraules clau

habitatge/