Sonia Fuertes presenta el balanç del dispositiu d’allotjament d’emergència per a persones sensellar : Servei de Premsa

Sonia Fuertes presenta el balanç del dispositiu d’allotjament d’emergència per a persones sensellar

08/09/2020

Dimecres 9 de setembre, a les 12.30 hores (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), la comissionada d’Acció Social, Sonia Fuertes, presentarà el balanç del dispositiu d’allotjament d’emergència per a persones sensellar que va posar en marxa l’Ajuntament de Barcelona arran de l’esclat de la crisi sanitària de la Covid-19.

La roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 13 persones (periodistes i operadors), previ registre a https://barcelona.cat/rodespremsa

Telemàticament, l’acte podrà seguirse en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

 

Els mitjans que ho desitgin podran fer preguntes seguint les següents instruccions:

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa d’avui:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 689 138 223.

– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://meet.jit.si/SalaPremsaAjuntamentBarcelona

– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 689 138 223. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.Compartiu aquest contingut