Jordi Martí i la plataforma Salvem el Bus 41 estrenen la nova línia 141 : Servei de Premsa

Jordi Martí i la plataforma Salvem el Bus 41 estrenen la nova línia 141

14/09/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 15 de setembre, a les 9:00 hores (parada del C/Manso amb Calàbria), el regidor del Districte de l’Eixample, Jordi Martí, compartirà trajecte de la nova línia 141 d’autobusos de TMB, que dóna servei a l’Esquerra de l’Eixample, amb membres de la plataforma Salvem el Bus 41, que es va mobilitzar per mantenir una alternativa al trajecte que abans feia la línia 41.

Des d’avui, la nova línia 141 uneix els barris de Sant Antoni i l’Esquerra de l’Eixample amb la plaça de Francesc Macià. El servei, que circularà verticalment pels carrers Villarroel i Calàbria, permetrà accedir a equipaments assistencials de referència com són l’Hospital Clínic, el CUAP de Manso i l’Hospital Universitari del Sagrat Cor, els mercats de Sant Antoni i el Ninot, així com altres punts d’interès del districte, com ara la piscina Sant Jordi i les biblioteques públiques.

Amb aquest nou bus, que funciona de manera circular tots els dies de la setmana, es reforça el servei de transport de superfície al districte de l’Eixample. El recorregut és de 5,5 quilòmetres de longitud i 15 parades. S’hi ha assignat un bus tipus estàndard i la seva freqüència serà de 30 minuts.





Paraules clau

bus/ Eixample/ mobilitat/ tmb/