L’Ajuntament de Barcelona cancel·la Barcelona Triathlon by Santander : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona cancel·la Barcelona Triathlon by Santander

14/09/2020

L’evolució de la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 ha obligat a cancel·lar la prova popular prevista per al 4 d’octubre

Barcelona Triathlon by Santander no es disputarà aquest any 2020. L’Ajuntament de Barcelona, organitzador de la prova esportiva, s’ha vist obligat a cancel·lar l’esdeveniment previst per al 4 d’octubre davant l’evolució de la crisi sanitària i el repunt dels rebrots en tot l’estat espanyol.

Les circumstàncies impossibiliten a l’organització garantir els estàndards de qualitat que defineixen al que és el triatló més multitudinari d’Espanya. L’organització lamenta les molèsties que aquesta decisió ocasiona als esportistes i a tots aquells que formen part d’aquesta prova esportiva. Tots els que ja estaven inscrits a Barcelona Triathlon by Santander seran informats, via e-mail, de totes les opcions per a gestionar la seva inscripció.

L’organització lamenta les molèsties que aquesta decisió ocasiona als esportistes i a tots aquells que formen part d’aquesta prova esportiva. Tots els que ja estaven inscrits a Barcelona Triathlon by Santander seran informats, via e-mail, de totes les opcions per a gestionar la seva inscripció.Compartiu aquest contingut