Ada Colau i Alba Vergés atenen els mitjans de comunicació el primer dia de cribratges massius de Covid-19 al Raval : Servei de Premsa

Ada Colau i Alba Vergés atenen els mitjans de comunicació el primer dia de cribratges massius de Covid-19 al Raval

15/09/2020

Dimarts 15 de setembre, a les 16.30 hores (plaça de les Caramelles, el Raval), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la consellera de Salut, Alba Vergés, visitaran el Casal de Gent Gran Josep Tarradellas, on es realitzaran els cribratges massiu de Covid-19 entre dimarts i dijous per a persones asimptomàtiques veïnes d’un sector determinat del barri, les seccions censals 01015, 01017, 01019 i 01020. Posteriorment, atendran els mitjans a la mateixa plaça de les Caramelles.

L’accés a la plaça de les Caramelles per als mitjans es farà pel carrer Peu de la Creu.

La compareixença podrà seguir per streaming a través del web de premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

IMPORTANT: Per motius de seguretat, així com no interferir en la tasca de la recollida de mostres, els mitjans no podran entrar a l’àrea sanitària habilitada dins del casal i a la situada a la mateixa plaça.Compartiu aquest contingut