Barcelona celebra la Setmana Europea de la Mobilitat : Servei de Premsa

Barcelona celebra la Setmana Europea de la Mobilitat

16/09/2020

La cita tindrà lloc del 16 al 22 de setembre quan s’han programat una trentena d’activitats per potenciar una mobilitat més sostenible, saludable i segura a la ciutat.

A causa de la COVID-19, enguany s’han potenciat les propostes online i de manera virtual

Entre les activitats destaca l’acció del Park(ing)Day que se celebra el proper dia 18, a més de cicles i debats virtuals entorn de la mobilitat sostenible, tallers de reparació de bicis i recorreguts a peu per la ciutat

Del 16 al 22 de setembre se celebra internacionalment la Setmana Europea de la Mobilitat, enguany amb el lema “Per una mobilitat sense emissions”. En el context actual, Barcelona se suma a la celebració de la setmana, ajustant i adequant la programació a l’emergència sanitària provocada per la COVID-19. Durant els propers dies diverses entitats i organitzacions de la ciutat han programat un ventall d’activitats per mostrar que una altra manera de moure’s és possible.

En aquest marc, enguany s’incrementen el nombre d’activitats online i virtuals. En col·laboració amb les entitats relacionades amb la mobilitat de la ciutat, s’han programat una trentena d’actes. Entre ells, destaquen:

Entre les entitats participants hi ha P(A)T, ECOM,  BACC, Biciclot, RACC, Stop Accidents, En bici sense edat, CCOO, la Fàbrica del Sol o el Club Velers Collserola. També es comptarà amb la participació de les aules ambientals, centre cívics i altres equipaments municipals amb activitats coorganitzades.

A banda, el proper dia 22, l’Ajuntament de Barcelona celebrarà la sessió plenària del Pacte per la Mobilitat, presidida per l’alcaldessa, Ada Colau, i durant aquest dia també es faran projeccions a la façana de l’Ajuntament de la campanya “camina o pedaleja”.

Es pot consultar tota la programació de la Setmana Europea de la Mobilitat al següent enllaç: https://www.barcelona.cat/setmanamobilitatCompartiu aquest contingut