Janet Sanz, Lucía Martin i Eloi Badia presenten una nova convocatòria d’ajuts a la rehabilitació i noves mesures per agilitzar la tramitació de llicències : Servei de Premsa

Janet Sanz, Lucía Martin i Eloi Badia presenten una nova convocatòria d’ajuts a la rehabilitació i noves mesures per agilitzar la tramitació de llicències

16/09/2020

Dijous 17 de setembre, a les 10.00 hores (Gran Via de les Corts Catalanes, 663 –sala d’actes de la planta baixa), la tinenta d’Alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz; la regidora d’Habitatge i Rehabilitació, Lucía Martín, i el regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Eloi Badia, presenten la nova convocatòria d’ajuts a la rehabilitació d’habitatges i noves mesures per agilitzar la tramitació de llicències.

Participaran també en la roda de premsa en representació del sector de la construcció i la rehabilitació la degana del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya, Assumpció Puig i Hors, i el president del Gremi de Constructors d’Obres, Josep Gassiot i Matas.

La roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 12 persones (periodistes i operadors), previ registre a https://barcelona.cat/rodespremsa

La compareixença podrà seguir per streaming a través del web de premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa). Preguntes només per whatsapp al 618686173.

 

 Compartiu aquest contingut