Jaume Collboni i Constantí Serrallonga presenten l’edició especial BizBarcelona i Saló de l’Ocupació d’enguany : Servei de Premsa

Jaume Collboni i Constantí Serrallonga presenten l’edició especial BizBarcelona i Saló de l’Ocupació d’enguany

17/09/2020

Divendres, 18 de setembre, a les 09.30 hores (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, i el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, presentaran als mitjans de comunicació l’edició especial conjunta del BizBarcelona i el Saló de l’Ocupació. Les explicacions d’ambdós salons aniran a càrrec del director Negoci Propi de Fira de Barcelona, Salvador Tasqué.

Aquests dos esdeveniments enfocats a la reactivació econòmica i laboral de la ciutat i la seva àrea metropolitana se celebraran presencialment al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona del 21 al 23 de setembre.

La roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 10 persones (periodistes i operadors), previ registre a https://barcelona.cat/rodespremsa

Telemàticament, l’acte podrà seguirse en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

 

Els mitjans que ho desitgin podran fer preguntes seguint les següents instruccions:

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa d’avui:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 689138223.

– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://meet.jit.si/SalaPremsaAjuntamentBarcelona

– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 689138223. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.Compartiu aquest contingut