Ada Colau inaugura Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació : Servei de Premsa

Ada Colau inaugura Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació

18/09/2020

Dilluns, 21 de setembre, a les 11:00 hores (sala “Nous Reptes i Noves Realitats” del Palau 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, i el conseller de Treball, Chakir el Homrani, inauguren Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació. L’acte comptarà també amb la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, del president de Pimec, Josep González, i del president del Consell d’Administració de Fira de Barcelona, Pau Relat.

Tots dos esdeveniments, Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació, es faran del 21 al 23 de setembre en una edició conjunta per tal de contribuir a la reactivació econòmica de la ciutat. Es tracta del primer esdeveniment firal en format híbrid de tot Espanya i marca el retorn a l’activitat de Fira de Barcelona.

Ateses les actuals circumstàncies, Fira de Barcelona aplica un estricte protocol anticovid, elaborat en col·laboració amb la consultora AON i l’Hospital Clínic de Barcelona. S’aplicaran solucions amb intel·ligència artificial per controlar en temps real l’aforament i el manteniment de la distància física, la traçabilitat de contactes i els fluxos de visitants. Es reforçarà la senyalització, la neteja, i la desinfecció dels espais, sistemes de ventilació i renovació d’aire. Així mateix, els processos d’acreditació, accés i recollida d’informació als estands seran 100% digitals.

Les acreditacions de premsa es faran exclusivament online. Podeu sol·licitar-la aquíCompartiu aquest contingut