Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació promouen la reactivació econòmica i laboral : Servei de Premsa

Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació promouen la reactivació econòmica i laboral

18/09/2020Temps estimat de lectura: 1 minut

Amb el principal objectiu d’ajudar a reactivar l’emprenedoria, el teixit empresarial i les oportunitats laborals, Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació se celebraran conjuntament del 21 al 23 de setembre al recinte de Montjuïc amb les màximes mesures de seguretat i prevenció. Aquesta doble cita, liderada i promoguda per l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa i altres institucions i entitats dedicades a la promoció econòmica del territori, comptarà amb més de 260 activitats programades – entre conferències, tallers, sessions d’assessorament i espais de networking -, algunes de les quals es podran seguir de forma online.

Descarregar dossier en format PDF

 

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Bizbarcelona/ Fira Barcelona/ reactivació d'ocupació/ reactivació econòmica/ Saló de l'Ocupació/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina