Laia Bonet i David Escudé presenten el llibre “Centenario Real Federación Española de Natación 1920-2020” : Servei de Premsa

Laia Bonet i David Escudé presenten el llibre “Centenario Real Federación Española de Natación 1920-2020”

08/10/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres, 9 d’octubre, a les 18:00 hores (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona), la tercera la tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Bonet, i el regidor d’Esports, David Escudé, participen en l’acte de presentació del llibre “Centenario RFEN 1920-2020”. Estaran acompanyats del president de la Real Federación Española de Natación, Fernando Carpena, i de diverses personalitats institucionals i esportives.

El llibre “Centenario RFEN 1920-2020” és un llibre homenatge que repassa la història de la Real Federación Española de Natación, i recull el recorregut d’un centenar de personatges del món de l’esport aquàtic.

En aquests cent anys, la natació i el waterpolo han estat grans protagonistes de l’esport barceloní. Barcelona ha estat seu de grans esdeveniments com els Jocs Olímpics del ’92, els Campionats del món de natació del 2013 o els Campionats Europeus de Waterpolo del 2018. A més, Barcelona compta amb 21 clubs de natació a la ciutat, dos d’ells centenaris, i compta amb més de 3.000 llicències federatives.

La presentació es desenvoluparà seguint les mesures higièniques i els protocols de seguretat establerts, amb aforament limitat.

L’acte es podrà seguir a través de les xarxes socials de BCN Esports: al perfil de Twitter (@bcn_esports), amb un relat immediat dels aspectes més rellevants de l’acte i, en rigorós directe, a través de l’Instagram (@bcnesports).





Paraules clau

esports/