Barcelona impulsa un tercer paquet amb 8 mesures de suport al teixit cultural, educatiu, científic i comunitari en clau post covid : Servei de Premsa

Barcelona impulsa un tercer paquet amb 8 mesures de suport al teixit cultural, educatiu, científic i comunitari en clau post covid

15/10/2020

L’Ajuntament de Barcelona va activar el passat 18 de març, i amb caràcter d’urgència, un primer paquet de mesures dirigides al sector cultural per respondre a la situació generada per la Covid-19.
Es tractava d’iniciatives i propostes per començar a fer front a una crisi que ha afectat en la seva totalitat el teixit cultural de la ciutat. La intencionalitat del Govern municipal va ser la d’estabilitzar la situació i recuperar el pols del sector un cop superat l’episodi. Posteriorment es va treballar una ampliació de les accions a emprendre, ja des de les complicitat i necessitats dels diferents sectors culturals. Amb aquesta nova mirada es va presentar abans de l’estiu un segon paquet de mesures, amb accions molt dirigides a generar xarxes de suport i acompanyament, incrementar els ajuts directes, profunditzar en la diagnosi de l’impacte de la cultura sobre la ciutat, i a reforçar i adaptar programes existents.

[…]

 

Descarregar dossier de premsa (PDF)

 

 Compartiu aquest contingut