Laura Pérez inaugura la II Jornada Anual del Centre LGTBI de Barcelona, dedicada enguany als discursos del gènere i la sexualitat : Servei de Premsa

Laura Pérez inaugura la II Jornada Anual del Centre LGTBI de Barcelona, dedicada enguany als discursos del gènere i la sexualitat

22/10/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 23 d’octubre, a les 17.30 hores (Centre LGTBI Barcelona, c. Comte Borrel, 22), la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez dona la benvinguda a la II Jornada Anual del Centre LGTBI. També hi participaran Joaquim Roqueta, president de la Plataforma LGTBICat, i Andreu Agustín, director del Centre LGTBI.

A continuació, tindrà lloc la conferència inaugural, a càrrec de Lupicinio Iñíguez-Rueda, doctor en Psicologia per la UAB, sota el plantejament de “Què fa que una idea minoritària acabi generalitzant-se fins al punt d’influir sobre les ideologies?”. A partir d’aquí, Iñíguez-Rueda analitzarà, entre altres qüestions, què ha facilitat l’extensió del feminisme, què ha fet aparèixer ideologies transexcloents i per què fenòmens com l’LGTBI-fòbia, el masclisme, el racisme i el classisme van a l’alça.

Durant el dissabte 24 tindrà lloc la major part de la programació, que es pot consultar en aquest enllaç.

La Jornada Anual del Centre és la trobada anual de reflexió, anàlisi i debat que organitza el Centre LGTBI Barcelona. Ateses les restriccions per la pandèmia de la covid-19, les ponències i debats només es podran seguir a través de streaming.

Enllaç per seguir la inauguració





Paraules clau

lgtbi/