David Escudé assisteix a la Copa d’Europa de Triatló : Servei de Premsa

David Escudé assisteix a la Copa d’Europa de Triatló

23/10/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 25 d’octubre, a les 09.00 hores, (Platja de la Nova Mar Bella), el regidor d’Esports, David Escudé, donarà la sortida a la Copa d’Europa de Triatló que se celebrarà a Barcelona.

La sortida tindrà lloc a les 9.00 hores a la platja de la Nova Mar Bella, on es començarà amb la competició de l’elit femenina. La sortida de l’elit masculina està prevista a les 10.30 hores, des del mateix lloc de la platja. Escudé participarà als dos lliuraments de premis que es realitzaran posteriorment: a les 10.15 hores, el femení, i a les 11.45 hores, el masculí.

 

Copa d’Europa de Triatló Sprit 2020

El 25 d’octubre la platja de la Nova Mar Bella i els seus voltants acolliran la Copa d’Europa de Triatló Sprint 2020, amb el Camp municipal Agapito Fernández com a punt de transició entre proves. Els i les esportistes hauran d’abordar els 750 m de natació, els 20 km de recorregut amb bicicleta i, per últim, els 5 km de cursa a peu.

En total participaran 69 triatletes en la categoria d’elit masculina i 34 triatletes en la categoria femenina, d’àmbit nacional i internacional. Destaca la presència del pentacampió del món i medalla de plata als Jocs Olímpics del 2012 Javier Gómez Noya, que serà el rival a batre. Les representants de “la Triarmada”, entre les quals es troben Anna Godoy, Miriam Casillas, Xisca Tous o Sara Pérez Sala intentaran batre l’australiana Natalie Van Coevorden, que parteix com a favorita al títol.





Paraules clau

esports/