La Guàrdia Urbana rescata sis animals d’un domicili que es trobaven en pèssimes condicions de salubritat : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana rescata sis animals d’un domicili que es trobaven en pèssimes condicions de salubritat

25/10/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El propietari dels animals va ser denunciat per 20 infraccions de l’Ordenança sobre la protecció, la tinença i la venda d’animals

Agents de la Unitat Territorial de l’Eixample van rescatar aquesta setmana cinc gossos, un gat i dues xinxilles que vivien en molt males condicions en un pis de l’Eixample.

Els agents van ser requerits per fer unes comprovacions d’unes queixes veïnals per fortes olors d’excrements en un edifici de l’Eixample. Quan van arribar al pis d’on suposadament provenien les olors van constatar les males condicions en les que es trobaven els animals.

Concretament els agents van poder comprovar que el sorral del gat no s’havia netejat des de feia dies i hi havia molta quantitat d’excrements i que la gàbia on es trobaven les dues xinxilles també estava en molt males condicions higièniques.

Els membres del cos de policia barceloní també van localitzar en els dos balcons de l’habitatge cinc gossos de la raça chihuahua que vivien entre excrements i brutícia i mostres físiques que no sortien al carrer des de feia molt de temps.

El propietari dels animals els va comunicar que cap d’ells està censat i que no tenen microxip i també va explicar als agents que no els treu a passejar per la situació sanitària actual.

Davant aquest fets els agents van confeccionar 20 denúncies administratives per incomplir de l’Ordenança sobre la protecció, la tinença i la venda d’animals:

La Guàrdia Urbana va activar els diferents serveis de recollida d’animals dels que disposa l’Ajuntament per tal que es fessin càrrec de tots els animals.

 

 

 





Paraules clau

animals/